Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Haagweg 239 Leiden
 

 

Gebruiksoppervlakte : 120 m2
Inhoud : 300 m3
Bouwjaar : 1956
Perceeloppervlakte : 30 m2
VERKOCHT

Omschrijving
Prachtige woonark, met mooi uitzicht over het water. Zoekt uw een ruime woonark met veel mogelijkheden? Dan is deze woonark echt iets voor u. De woonark is prima onderhouden en er is een mogelijkheid om een eigen vaartuig af te meren aan de ark. Deze woonark is gelegen aan de Haagweg te Leiden, op een korte afstand van het centrum Leiden en rondom verschillende winkelcentra en scholen. Er is eigen parkeergelegenheid aan de wegzijde voor meerdere auto`s. De uitvalswegen naar A4 en A44 zijn goed te bereiken. Via de Rijn zijn er goede vaarverbindingen met o.a het centrum van Leiden, Katwijk, de Kagerplassen en de Vlietlanden.

Indeling:

Benedenverdieping:
Entree, ruime hal, meterkast, 4 slaapkamers, een voorraadkast en berging.

Eerste verdieping:
Royale gang naar de woonkamer met balkon. Flinke badkamer met wastafelmeubel, toilet, bad- /douche combinatie, wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Grote keuken met alle voorzieningen, zoals o.a. een vaatwasmachine, 90cm Borretti gasfornuis met 2 ovens. De vloer van de eerste verdieping is afgewerkt met massief eiken. De beneden oppervlakte is 60m2. De bovenverdieping 63m2. Totale inhoud 300m3.

Aan de voorkant een groot terras van bankirai hout van 16.00m bij 4.00m en aangrenzend een tuin van 17.00m bij 5.00m.
Aan de waterkant een extra terras van 15.00m bij 1,20m. Door de terrassen rondom kunt u om de woning lopen . Er is een flinke tuin bij, met een tuinhuisje.

Bestemming van de woonark is permanente bewoning. Het tuinhuis is te gebruiken voor hobbyruimte of berging. De CV ketel is van 2010. De gemeente Leiden geeft de overdraagbare ligplaatsvergunning uit voor de gebruiker. Goede parkeergelegenheid aan de voorzijde. Geen overdrachtsbelasting van toepassing. Aanlegplaats voor eigen vaartuig.

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar

Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009