Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Leeweg 14 Noordwijk
 

 

Gebruiksoppervlakte : m2
Inhoud : m3
Bouwjaar : div
Perceeloppervlakte : 23000 m2
VERKOCHT

Omschrijving
Uniek object, bestaande uit een woning, schuur, kassen, theedrinkerij, B&B , Kruidenkwekerij, agrarisch bedrijf.

Heerlijk wonen en natuurvriendelijk ondernemen in landelijk Noordwijk ! Woning met daarbij een biologische kruiden & eetbare bloemen kwekerij, een B & B, en een grote schuur, kassen. Ideaal en instap klaar voor enthousiaste en creatieve mensen die hun droom willen waarmaken. Kwekerij en theedrinkerij Noordwijk Buiten ligt aan de rand van Noordwijk tussen de bollenvelden. Doordat het is gevestigd in een oude rolkas is het er altijd lekker licht en droog. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Perceeloppervlakte: 23.000 m2.

Vrijstaande woning met kas en veranda en flinke tuin 25m x 45m / 30m x 70m. Bouwjaar: 1985, 4 kamers, 3 slaapkamers, twee woonlagen. Oppervlakte: 147 m2 Inhoud: 380m3, ( 750 m3 toegestaan ) Veranda, kas ( 6 x 6 ) aan huis met openhaard , te bereiken via woning Veranda ( 3 x 7,75 ) CV Ketel Combi ketel : 2016

Grote tuin op het zuidwesten , grote vijver met een pomp om het te water te zuiveren ( zwemvijver) met glijbaan. ( 18m x 36m )

Bed and Breakfast ( bloemenbed.com ) Een bijzonder Bed and Breakfast in een tropische plantenkas van 250 m2. Zie ook : bloemenbed.com. Twee slaapkamers met balkon vanaf waar vanaf u een fantastisch uitzicht heeft. Beneden zijn er 2 natte ruimtes ( ruime douche & toiletruimtes ) De hele kas heeft een betonnen vloer met vloerverwarming. Ook een keuken is er aanwezig en aan 3 zijden terras en grasveld. In de B & B mogen maximaal 8 personen verblijven ( in max 4 kamers ). 4 x CV installatie`s aanwezig ( bouwjaar; 2006 )

Automatische sproeisysteem voor de planten
Eigen parkeerterrein : Half verhard, plus minus 1.000 m2 en gras plus minus 1.450m2
Open grond overig in gebruik als bollengrond 12.000 m2

Vanwege leeftijd van de eigenaar willen zij hun mooie bedrijf te koop aanbieden. Het is een bedrijf met kleinschalige productie gericht op beleving. Der locatie heeft veel potentie. Bestemming / gebruik : geheel dient overwegend agrarisch blijven Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die met de zelfde passie dit fantastische bedrijf willen voortzetten.

Pluspunten:
Makkelijk bereikbaar , parkeermogelijkheid op eigen terrein , groeiend bedrijf ,
Vergunning om nog kasruimte bij te bouwen.
In de tuin groeien appelbomen, perenbomen en pruimenbomen .
Er is een wandel route netwerk Duin en Bollenstreek Er is een overeenkomst Openstelling wandelpad met de Agrarische Natuurvereniging Geestgrond ,de vijf samenwerkende gemeentes Bollenstreek, gemeente en Landschapsbeheer Zuid-Holland met als doel het recreatief medegebruik van gebieden met een andere hoofdfunctie dan recreatie wil bevorderen en projecten openstelt die leiden tot meer en betere wandelmogelijkheden in het gebied.
Tevens mogelijkheid voor het realiseren van een camping.

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar

Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009