Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Binnenkort beschikbaar in Fortuinwijk-Noord Leiden
 

 

Gebruiksoppervlakte : 65 m2
Inhoud : 170 m3
Bouwjaar : 1960
VERHUURD

Omschrijving

VERHUURD! Keurig verzorgd driekamer appartement, gelegen in Fortuinwijk-Noord. Zoekt u een betaalbare huurwoning in Leiden? Informeer dan snel naar deze woning en stuur uw gegevens per mail naar info@tolmakelaardij.nl.

De woning komt omstreeks juni 2018 beschikbaar. Het is licht en strak afgewerkt en gelegen op de tweede verdieping van een keurig appartementencomplex. Er zijn twee balkons, twee slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, een apart toilet en een badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Op de begane grond is separaat een privé-berging gelegen.

De gehele woning is v.v. een laminaatvloer en de keuken is voorzien van net tegelwerk. Feitelijk is de woning verhuisklaar. Zoekt u ook al langer naar een leuke huurwoning, "maar komt u er maar niet tussen"? Alle kandidaten die zich voorinschrijven zullen van ons bericht krijgen, zodra er duidelijkheid is over de exacte datum dat de woning beschikbaar komt. Zij ontvangen een uitnodiging om de woning te bezichtigen.

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar

Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009