Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Steenbokstraat 19 IJmuiden
 

 

Gebruiksoppervlakte : 90 m2
Inhoud : 275 m3
Bouwjaar : 1960
Perceeloppervlakte : 137 m2
VERKOCHT

Omschrijving
Keurig onderhouden eengezinswoning met diepe achtertuin en GARAGE. Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++-beglazing. De woning ligt op een prima locatie. Op een steenworp afstand treft u een LIDL supermarkt aan. Een openbare basisschool is gelegen op 5 minuten lopen. Verder in de nabijheid meerdere andere winkels en een voetbalclub en vanuit de woning liggen de duinen bijna aan u voeten.

De woning is intern keurig uitgevoerd en verkeert bouwtechnisch in een prima staat. Op sommige punten verdient de woning enige modernisering. Zodoende kunt u de woning voor een voordelige prijs aanschaffen en de “Finishing Touch” geheel naar eigen wens verzorgen. Ook in de huidige staat betreft het echter al een prima woning.

De indeling is als volgt:

Entree met hal, een verdiepte voorraadkast en een toiletruimte. Rechthoekige woonkamer met centraal een karakteristieke open haard. De keuken is apart gelegen en nog vergroot met een uitbouw. In de keuken staat een recht opgesteld keukenblok. Voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, gaskookplaat en een oven. Ook is er een aansluitplaats voor de wasmachine en de wasdroger in de keuken.

Op de eerste verdieping treffen we een overloop aan, drie slaapkamers, een badkamer en een extra bergkast. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche met thermostaatkraan. De slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot een inpandig balkon, gelegen op het zuidwesten. Hier kunt u dus de gehele dag van de zon genieten.

Vanaf de overloop is met een Vlizotrap een bergzolder te bereiken, gelegen over het gehele oppervlak van de woning. Hier is ook de HR-CV-ketel geplaatst. De bergzolder heeft in het midden stahoogte. Na enkele aanpassingen zoals een vaste trap en een dakkapel is eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren, waardoor het woonoppervlak en hiermee de waarde van de woning aanzienlijk zal toenemen.

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar

Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009