Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Lireweg 72 Nieuw-Vennep
 

 

Gebruiksoppervlakte : 206 m2
Inhoud : 600 m3
Bouwjaar : 2002
VERHUURD

Omschrijving
Multifunctioneel kantoor / bedrijfspand bestaande uit twee verdiepingen. De begane grond betreft een entreehal, een opslagruimte verdeeld in drie afzonderlijke ruimtes en een eigen toiletruimte.
De opslagruimte is bereikbaar via een elektrische overhead-deur. De voorste ruimte is bijzonder licht, aangezien de overhead-deur van een lichtdoorlatend materiaal is gefabriceerd. Twee van de drie ruimtes zijn voorzien van een afzonderlijke split-unit airconditioning.

Vanuit de hal is een tweede hal te bereiken met hardhouten trap naar de verdieping. De verdieping bestaat uit één grote open, keurig afgewerkte kantoorruimte, v.v. airco, kabelgoten en systeemplafond. Centraal is een kleine keuken en de dubbele toiletruimte gelegen.

Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Nieuw-Vennep zuid. Dit is het meest recente bedrijventerrein van Nieuw-Vennep. Het is fraai aangelegd met diverse groenstroken en waterpartijen en via de N207 snel te bereiken vanaf A4 en A44. Verder via N205 zeer snel bereikbaar in de richting van Haarlem en A9.

Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen op het eigen terrein, direct voor het pand. Eventueel kan er ook een auto binnen geparkeerd worden via de overheaddeur. Daarnaast is er ruimschoots voldoende parkeerruimte op de openbare weg.

Zowel de ruimte op de eerste verdieping als de bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van airconditioning. In het gehele pand zijn aansluitingen voor datanetwerk en telefonie aanwezig d.m.v. kabelgoten. Het gehele pand is v.v. centrale verwarming en is beveiligd met een uitgebreide alarminstallatie. Voor extra waardevolle zaken is er een grote kluis aanwezig. Het pand bevindt zich in een prima staat van onderhoud en wordt turn-key opgeleverd.

Huurtermijn in overleg, minimale periode 1 jaar.

Totale vloeroppervlak 200 m2 ( 2x 100 m2 ) Huurprijs € 1.350,- exclusief btw per maand. Bij voorkeur wordt er geopteerd voor een btw-belaste huur.

Servicekosten € 25,- exclusief btw per maand, en € 25,- exclusief btw per maand bijdrage parkkosten bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid.

Parkeerruimte: Twee parkeerplaatsen op het eigen terrein. Een parkeerplaats binnen. Voorts gratis parkeren op de openbare weg

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar

Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009