Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Horst ten Daallaan 1 Hillegom
 

 

Gebruiksoppervlakte : 25 m2
Inhoud : m3
Bouwjaar :
Huurprijs: € 340,- excl. BTW

Omschrijving
In een modern gezamenlijk kantoorpand, bieden wij meerdere kleinschalige kantoorruimtes aan. Alle ruimtes voorzien van centrale verwarming, een goede internetverbinding en eigen kitchenette en toilet.

De ruimtes zijn netjes afgewerkt, voorzien van (naar wens) tapijt of laminaat en gestuukte wanden Specifieke wensen kunnen altijd worden besproken. Bij het complex zijn ruimschoots voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein vrij te gebruiken.

Het pand is prima bereikbaar en is gelegen langs de Weerlaan, hoek Horst ten Daallaan, op een prima zichtlocatie in Hillegom. Alle ruimtes en prijzen zijn all-in, inclusief verwarming, water, elektra en internet, exclusief BTW.

Thans is onderstaande kleine werkruimte beschikbaar gekomen, ideaal voor een doorstromer van werken-aan-huis naar een zelfstandige ruimte.

Kantoorruimte van 25 m2 op 2e verdieping, gelegen aan een dak-promenade bovenop het complex. Bereikbaar via een gezamenlijke ingang aan Horst ten Daallaan 1. Behalve de kantoorruimte van 25 m2 mag een voorhal van ongeveer 10 m2 ook gedeeltelijk gebuikt worden bij de ruimte. Openslaande deuren vanuit hal naar terras. Zijraam en Velux dakvenster in het kantoor. EIGEN kitchenette en EIGEN toilet.

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar

Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009