Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Buitenveldertselaan 47 Amsterdam
 

 

Gebruiksoppervlakte : 78 m2
Inhoud : 255 m3
Bouwjaar : 1963
VERKOCHT

Omschrijving
Ideaal driekamer (voormalig vierkamer) HOEK-appartement, gelegen op de eerste verdieping. Aan de rand van de Zuid-as met vele voorzieningen in de directe nabijheid en een metro-halte voor de deur. Deze brengt u binnen 30 minuten naar centrum Amsterdam. Door de hoekligging heeft de woning een extra zijraam en beschikt u aan de voorzijde over een privé galerij, dat zodoende ook als een soort extra balkon gebruikt kan worden. Langs de woning passeren geen andere bewoners van het complex.

De verdieping is zowel per trap als met de lift bereikbaar en dus ook ideaal voor ouderen of minder validen. Het complex is voorzien van een fraai betegelde entreehal met lift en videofooninstallatie. Op de begane grond van het complex is separaat een privé berging gelegen.

De toegang van de woning is op de eerste verdieping gelegen. U betreedt de woning in een ontvangsthal. De woonkamer is voorzien van een open keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde biedt een deur toegang tot het balkon. Centraal is een tussenhal gelegen. Hier is een bergkast gelegen en aansluitend de badkamer met een ligbad, een wandcloset toilet en een wastafel.

Er zijn thans twee slaapkamers, beide van een prima formaat. De kamer aan de achterzijde heeft twee deuren naar het balkon en zijn feitelijk vroeger twee kamers geweest. Eventueel is dit ook gemakkelijk weer in deze staat te herstellen. Vanaf het balkon heeft u fraai zicht op de gezamenlijke binnentuin.

De woning verkeert in een prima staat. De badkamer is vol betegeld met keurig wit tegelwerk, v.v. een zwarte bies. Vloeren zijn afgewerkt met laminaat en tapijt. De keuken is functioneel, maar relatief eenvoudig en v.v. vrijstaande apparatuur.

Het complex is gelegen op erfpachtgrond. Hiervan is de canon nog tot en met 15-11-2061 afgekocht. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Gebruiksoppervlak wonen 78. Bergruimte 5m2 (NEN meetcertificaat aanwezig)

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar

Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009