Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Splinterlaan 198 Leiderdorp
 

 

Gebruiksoppervlakte : 80 m2
Inhoud : 250 m3
Bouwjaar : 2004
VERKOCHT

Omschrijving
Keurig driekamer appartement met eigen parkeerplaats in een modern appartementencomplex. De woning is modern en strak uitgevoerd en feitelijk direct te betrekken. Het complex is modern opgezet, beschikt over een fraai gemeenschappelijke buitenruimte welke door de bewoners naar eigen wens is te gebruiken. Daarnaast heeft u vanzelfsprekend ook uw eigen terras bij de woning.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree, hal, woonkamer. De woonkamer heeft een eetkamer aan de voorzijde, een centrale zithoek en een open keuken aan de achterzijde met een keuken in een T-opstelling. Aangrenzend aan de woonkamer is aan de galerijzijde een multifunctionele kamer gelegen. Deze is afsluitbaar d.m.v. een brede schuifdeur. Het is te gebruiken als slaapkamer, een werkkamer of wellicht een speelkamer voor kinderen.

De open keuken aan de achterzijde is zeer compleet, en modern qua uitstraling. De fronten zijn glad uitgevoerd. Thans in een opvallende oranje kleurstelling. Heeft u liever een andere kleur? Wij begeleiden u graag om deze tegen zeer geringe kosten, professioneel over te laten spuiten door een van onze partners waar wij een samenwerking mee hebben. De woonkamer heeft een zeer exclusieve uitstraling, door een aangebrachte kwartronde wand in de woning. Hierdoor wordt tevens de ruimte optimaal benut, waardoor de badkamer ook vergroot kon worden en er ruimte ontstond voor een vrijstaand ligbad en een aparte inloopdouche. Deze badkamer is zeer trendy ingericht en afgewerkt met een combinatie van grote tegels, gecombineerd met glasmozaïek.

De badkamer is bereikbaar via een centrale hal in de woning. Deze centrale hal biedt verder toegang tot een berg- / stookruimte, een separaat toilet en de hoofdslaapkamer.

De locatie is heerlijk. Op een afstand van 500 meter treft u het winkelcentrum aan met supermarkt en vele andere winkels. Een bushalte treft u aan op 400 meter lopen. Vanaf hier rijdt buslijn 2 u in 20 minuten naar Leiden Centraal Station. Met de eigen auto is vanzelfsprekend ook altijd erg gemakkelijk. Met name met de wetenschap dat u uw eigen parkeerplaats heeft op het veilige overdekte, afgesloten binnenterrein van het complex. 

Wilt u alles met eigen ogen aanschouwen? Neem dan telefonisch contact op via 085-7440766. We kunnen dan direct een afspraak voor een bezichtiging met u inplannen. Ook kunt u reageren door op de button te klikken om een bezichtiging aan te vragen of om verdere informatie te vragen.

De belangrijkste details:
• 80 m2 gebruiksoppervlak wonen
• Driekamer woning bestaande uit een woonkamer en twee slaapkamers
• Ruim privé terras en daarnaast medegebruik van gezamenlijke buitenruimte
• Eigen overdekte parkeerplaats plus eigen privé berging.
• Modern complex, prima staat van onderhoud
• Gezonde professionele VvE. € 129,- per maand servicekosten.

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar

Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009