Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - Taxaties

  TAXATIES

 

Tol Makelaardij is de voordeligste taxateur, indien u een taxatierapport van uw (nieuwe) woonhuis nodig heeft.

Tol Makelaardij berekend voor uw taxatierapport geen promilage, exclusief BTW, zoals reguliere makelaarskantoren, maar altijd een vast vooraf afgesproken scherp tarief, inclusief kadastrale kosten en BTW. Gemiddeld kunnen wij uw taxatie 20 tot 50% voordeliger verzorgen dan andere kantoren.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw taxatie. Vul hiervoor het offerte aanvraag formulier in, en wij nemen contact met u op om uw taxatie-aanvraag te bespreken. Gemiddeld heeft u het taxatierapport maximaal binnen 7 werkdagen in uw bezit. Op verzoek is echter een snellere uitwerking mogelijk.

Tol Makelaardij werkt vanuit meerdere vestigingen. Zoals u op de hiernaast afgebeelde kaart ziet, verzorgen wij dan ook taxaties in het grootste deel van Noord-Holland tot en met een groot deel van Zuid-Holland.

Bent u er niet zeker van of wij uw taxatie kunnen verzorgen? Bel ons! Telefoon 020-7165709 of reageer per E-mail op taxatie@tolmakelaardij.nl.

 

 

 U wilt een vrijblijvende offerte voor een taxatie aanvragen? Vul dan het taxatie-aanvraagformulier in door hier te klikken

 

Tol makelaardij onroerend goed - De woningmakelaar
Tol Makelaardij Amsterdam
Barbusselaan 103
1102 TS Amsterdam

 

Tel. 020 - 716 57 09
Fax. 084 - 83 84 451

E-mail. amsterdam@tolmakelaardij.nl

Copyright Tol Makelaardij 2009