Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Binnenkort beschikbaar in Fortuinwijk-Noord Leiden
 

 

Gebruiksoppervlakte : 65 m2
Inhoud : 170 m3
Bouwjaar : 1960
VERHUURD

Omschrijving

VERHUURD! Keurig verzorgd driekamer appartement, gelegen in Fortuinwijk-Noord. Zoekt u een betaalbare huurwoning in Leiden? Informeer dan snel naar deze woning en stuur uw gegevens per mail naar info@tolmakelaardij.nl.

De woning komt omstreeks juni 2018 beschikbaar. Het is licht en strak afgewerkt en gelegen op de tweede verdieping van een keurig appartementencomplex. Er zijn twee balkons, twee slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, een apart toilet en een badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Op de begane grond is separaat een privé-berging gelegen.

De gehele woning is v.v. een laminaatvloer en de keuken is voorzien van net tegelwerk. Feitelijk is de woning verhuisklaar. Zoekt u ook al langer naar een leuke huurwoning, "maar komt u er maar niet tussen"? Alle kandidaten die zich voorinschrijven zullen van ons bericht krijgen, zodra er duidelijkheid is over de exacte datum dat de woning beschikbaar komt. Zij ontvangen een uitnodiging om de woning te bezichtigen.
Dit object wordt aangeboden als bestaande bouw. Tenzij nadrukkelijk vermeld, dient alle op deze website getoonde informatie slechts tot een uitnodiging om in contact te treden. Opgegeven maten zijn met de meeste nauwkeurigheid bepaald en dienen voornamelijk ter referentie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Tenzij nadrukkelijk vermeld is er bij het opmeten geen NEN-norm toegepast.

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl