Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Koekangestraat 49 Den Haag
 

 

Gebruiksoppervlakte : 45 m2
Inhoud : 150 m3
Bouwjaar : 1955
Huurprijs: € 860,- kosten koper

Omschrijving
Onlangs gerenoveerd tweekamer appartement. Beschikbaar voor onbepaalde tijd met een minimale termijn van 1 jaar. Gelegen op de bovenste (derde) verdieping van een kleinschalig complex met een zeer grote (25 m2) berging in het souterrain. De woning is ideaal gelegen, nabij winkelcentrum Leyweg met legio winkels voor alle dagelijkse benodigdheden (o.a. JUMBO, HEMA, Blokker, Kruidvat, Intertoys, ING-bank en anderen). Met de nabijgelegen tramhalte is er een rechtstreekse tramverbinding (lijn 9) in 35 minuten naar Den Haag Centraal.

Indeling

Via de centrale entree en het trappenhuis bereiken we de derde verdieping. Dit trappenhuis wordt slechts gedeeld met 5 andere woningen. Binnendoor entree naar de woning. Gang met links een ruime meterkast met opbergmogelijkheden. Voorts een slaapkamer van 11 m2 en separaat een toiletruimte. Woonkamer met inbouwkast waarin tevens de CV-ketel is geplaatst. Aparte keuken, zowel bereikbaar vanuit de gang, als vanuit de woonkamer. Keuken met eenvoudig recht opgesteld wit keukenblok, bestaande uit drie onderkasten en drie bovenkasten. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer met douchecabine, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de keuken tevens toegang tot het zonnige balkon, gesitueerd op het westen.

Bijzonderheden

De woning is in 2018 gerenoveerd en gemoderniseerd. De vloer is afgewerkt met een nette V-groef laminaatvloer. Wanden zijn v.v. glad stukadoorswerk. Om in aanmerking te komen gelden geen harde inkomenseisen, maar inzicht in uw inkomensgegevens (zoals een werkgeversverklaring en het overleggen van 2 loonstroken) is voor de verhuurder wel één van de eisen voor definitieve toewijzing.

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl