Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Paul Scholtenstraat 77 Amsterdam
 

 

Gebruiksoppervlakte : 90 m2
Inhoud : 250 m3
Bouwjaar : 1954
Perceeloppervlakte : 94 m2
VERKOCHT

Omschrijving
Verrassende eengezinswoning met VERANDA, geheel in een unieke afwerking. In de afgelopen jaren flink verbouwd. De begane grond is anders ingedeeld, waardoor meer nuttige woonruimte is ontstaan. Recent geplaatste open keuken aan de voorzijde, nieuw toilet met wandcloset aan de voorzijde. De fijne tuingerichte woonkamer is aan de achterzijde gelegen. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle open haard, geheel van natuursteen. Vanuit de woonkamer is direct de veranda te bereiken. Verder een prima achtertuin, gesitueerd op het westen. Bereikbaar met een achterom.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer gelegen. (Keurig uitgevoerd, vol betegeld met wit tegelwerk en v.v. douche en wastafel). Aan de achterzijde bevindt zich de ruime "master bedroom" met inloopkast. Voormalig zijn dit twee kamers geweest. Dit is ook eenvoudig weer terug te bouwen. Aan de voorzijde eveneens een slaapkamer van een prima formaat.

Een vaste trap brengt ons naar de tweede verdieping. Hier is een overloop met wasmachine-aansluiting en aansluitend een derde ruime slaapkamer. De kamer is voorzien van een dakkapel, waardoor er extra daglichttoetreding is en prima ruimte is ontstaan voor een groot tweepersoons bed. Deze zolderverdieping verdient nog wel enige afwerking, maar de basis is er tenminste al. Een prima ruimte.

De woning is op een eigentijdse wijze afgewerkt, waarbij veel natuurlijke materialen zijn gebruikt. De woonkamer is voorzien van een open haard, welke volledig is uitgevoerd in natuursteen. Verder zijn er veel natuurlijke materialen toegepast in de woning waardoor alles een bijzondere en warme uitstraling heeft. De vloer is afgewerkt met massief houten vloerdelen. In de woonkamer zijn dikke sier-plafondbalken aangebracht. In de huidige setting geheel passend bij de algehele afwerking, maar in principe kunnen ze eenvoudig worden verwijderd.

Deze woning is gelegen in Amsterdam Nieuw-West. Voormalig: Geuzenveld-Slotermeer. Zeer gunstig t.o.v. winkels (Plein 40 – 45), het stadspark "Eendrachtpark", diverse uitvalswegen, o.a. A10 en N200 en scholen. (Burgemeester de Vlugtschool en de Gereformeerde Basisschool Veerkracht).

Een keurige woning welke uitermate geschikt is voor een jong gezin. De erfpacht is nog tot september 2054 afgekocht. Hier heeft u dus voorlopig geen omkijken naar. Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid in geheel Amsterdam om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen. In 2019 kan dit nog met bijzonder gunstige voorwaarden. Vraag onze makelaars naar de mogelijkheden, indien u dit wenst.

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl