Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Botterstraat 60 Amsterdam
 

 

Gebruiksoppervlakte : 75 m2
Inhoud : 242 m3
Bouwjaar : 1965
VERKOCHT

Omschrijving
Leuk, hip en verhuisklaar 3-kamer appartement op de 1e verdieping van een appartementencomplex in het ´upcoming´ Amsterdam-Noord. Met 15 minuten ben je immers met de metro in hartje centrum Amsterdam. De woning is de laatste jaren flink aangepakt. Eigenlijk kun je er direct in. Er zijn twee goede slaapkamers, een ruime woon- / eetkamer met open keuken, een ruim balkon, een badkamer en een apart toilet. Daarnaast is er een kleine waskamer (voormalig 2e balkon). Hier is een kozijn met isolerende beglazing in geplaatst, waardoor het een volwaardig deel is geworden van de woning.

Het complex heeft een afgesloten, keurig gestoffeerd entree en trappenhuis. De woning ligt op de eerste verdieping, dus je bent er zo. Intern is de ruimte optimaal benut. Een voormalige hal is bij de woonkamer getrokken, waardoor deze nu heerlijk ruim is en overloopt in een eetkamer. De keuken staat vervolgens in open verbinding met deze eetkamer.

De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, een breed RVS fornuis, een koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de wasruimte / bijkeuken te bereiken. (het voormalige balkon).

Centraal in de woning is een tussenhal gelegen. Hier is de badkamer, een aparte toiletruimte en heb je toegang tot de twee slaapkamers. De “Masterbedroom” is voorzien van een grote ingebouwde kledingkast, over de gehele breedte met schuifdeuren. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot het balkon, gelegen op het zonnige zuidoosten. De badkamer is voorzien van een strakke inloopdouche, v.v. glazen deur en een keurig wastafelmeubel. Het toilet is v.v. een wandcloset en is eveneens met grote strakke tegels betegeld. 

Verder goed om te weten: Op de begane grond is een extra berging gelegen voor fietsen en als extra opslag. De erfpacht is vastgelegd tot 1-12-2039 en bedraagt slechts € 171,52 per jaar. De servicekosten bedragen € 115,- per maand. Hiervoor wordt al het onderhoud aan het complex gedaan, worden de centrale ruimtes schoongehouden en is de verzekering geregeld. Daarnaast betaal je een voorschot van € 50,- i.v.m. de verwarming, welke centraal in het complex is geregeld.

De locatie is prima. De woning is zeer nabij het park Buiksloterbreek gelegen. Hier kun je prima wandelen of fietsen. Winkels tref je aan op 500 meter in het winkelcentrum Banne Centrum en zoals eerder vermeld; het centrum van Amsterdam bereik je in 15 minuten via de metro.

Alles bij elkaar een heerlijk ruim appartement, dat snel betrokken kan worden. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zeker. Wij nodigen je dan graag uit voor één van de bezichtigingsdagen.

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl