Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Faleriolaan 223 Hillegom
 

 

Gebruiksoppervlakte : 65 m2
Inhoud : 200 m3
Bouwjaar : 1961
VERKOCHT

Omschrijving
Ruim driekamer (voormalig vierkamer) appartement, gelegen op de bovenste verdieping. (geen bovenburen dus). De indeling is iets gewijzigd, waardoor nu een zeer riante master bedroom is ontstaan aan de voorzijde, in plaats van twee kleine slaapkamers. De woonkamer en een tweede ruime slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning, aangrenzend aan het balkon gesitueerd op het westen. 

Aparte keuken aan de voorzijde met keukenblok in een hoekopstelling, v.v. diverse apparatuur en een massief dik houten werkblad. Centraal in de woning is de badkamer gelegen, met een douchecabine en wastafel. Ernaast is separaat het toilet gelegen. Deze zijn eventueel ook samen te voegen tot één grote ruimte met badkamer en toilet. De wasmachine en wasdroger staan in een kast, bereikbaar vanuit de hal. 

De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing. Verwarming door middel van eigen HR CV-ketel uit 2008. De algehele afwerking is netjes, al hoewel enkele zaken zoals de badkamer een upgrade zouden kunnen gebruiken. Voor alle afmetingen verwijzen wij u graag naar de plattegrond. Op de begane grond van het complex is separaat een privé berging gelegen voor fietsen en opslag.

De Faleriolaan is gelegen in de wijk Elsbroek te Hillegom. Een van nature zeer kindvriendelijke en groene wijk. Er zijn diverse speelgelegenheden, een fraai wijkpark en legio groenstroken. Voor uw dagelijkse zaken vindt u een supermarkt, bakker, snackbar en kapper op ongeveer 100 meter loopafstand. Nabij zijn meerdere basisscholen, een sportschool, apotheek en overige voorzieningen gelegen. In het centrum van Hillegom treft u een verscheidenheid aan winkels, diensten en horecagelegenheden aan. Dit is gelegen op 700 meter afstand. Hillegom kent met diverse uitvalswegen prima verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Leiden. Het eigen NS-station brengt u eveneens in no-time naar Haarlem of Leiden.

Het appartement maakt onderdeel uit van een professioneel beheerde VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen €140,- per maand.

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl