Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Esmoreitstraat 28 3 Amsterdam
 

 

Gebruiksoppervlakte : 53 m2
Inhoud : 160 m3
Bouwjaar : 1940
VERKOCHT

Omschrijving
OP DIT MOMENT IS HET NIET MEER MOGELIJK DEZE WONING TE BEZICHTIGEN. TOT WOENSDAG 26 JUNI, 15.00 UUR IS EEN BIEDPROCEDURE GAANDE. TOT NADER ORDE  WORDT ER NU NIET MEER BEZICHTIGD. INDIEN U UW GEGEVENS BIJ ONS ACHTER LAAT, PLAATSEN WIJ U OP DE RESERVE-LIJST.

Een prima uitgevoerde, zonnige woning, die u zo kunt betrekken. Interessant? Grijp dan uw kans en kom kijken naar deze 3 (plus 1) kamer woning in het gewilde Bos en Lommer. Deze woning is gelegen op de bovenste woonverdieping, dus geen bovenburen, telt een woonkamer en twee slaapkamers op de derde verdieping, maar heeft als dubbele bonus nog een prima kamer op de zolderverdieping en zelfs nog mogelijkheid voor een dakterras van ongeveer 20 m2.

De entree van deze sfeervolle woning is gelegen op de derde verdieping. Deze bereikt u via een keurig en gestoffeerd trappenhuis. U komt centraal in de woning binnen. Rechts treft u aan de voorzijde van de woning de woonkamer met open keuken aan. Er zijn brede openslaande deuren naar een Frans balkon, gelegen op het westen. Mede door deze gunstige zon ligging is de woonkamer heerlijk licht.

De authentieke bovenlichten met glas-in-lood zijn nog in tact. Dit geldt ook voor de paneeldeuren in de woning. In combinatie met de verder strakke moderne afwerking en aankleding en de houten vloer een perfecte combinatie.

De open keuken is recent geplaatst, strak uitgevoerd en v.v. diverse apparatuur zoals een hete lucht oven, vaatwasmachine, RVS-afzuigschouw en gas-op-glas kookplaat. Doordat er geen bovenkastjes zijn toegepast en gekozen is voor een bamboe werkblad dat goed combineert met de houten vloer in de woning, is een zeer fraai geheel met de woonkamer ontstaan.

De badkamer is centraal gelegen. Deze is mooi, neutraal betegeld met witte tegels en is voorzien van een wandcloset toilet, douche, handdoekradiator en een vast wastafelmeubel.

Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen. Deze hebben beide toegang tot het balkon, gelegen over de gehele breedte van de woning.

Via het trappenhuis is de vierde verdieping te bereiken. Hier is een prima extra kamer gelegen, thans in gebruik als waskamer. De kamer is aan de achterzijde van het complex gesitueerd en grenst aan het deel platte dak waar de mogelijkheid is voor het privé dakterras. Deze extra kamer biedt behalve als berging ongekende mogelijkheden, zoals werkkamer, hobbykamer of gastenkamer.

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl