´╗┐

Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Albertje Onosplantsoen 38 Hoofddorp
 

 

Gebruiksoppervlakte : 116 m2
Inhoud : 350 m3
Bouwjaar : 1995
Perceeloppervlakte : 171 m2
VERKOCHT

Omschrijving
Bijzondere eindwoning in het gewilde Toolenburg. In meerdere facetten bijzonder. Allereerst vanwege de kenmerkende organische architectuur van Architectenbureau Alberts en Van Huut. Echt een woning met een unieke uitstraling!

Daarnaast bijzonder vanwege de extra (slaap)kamer op de begane grond. Hierdoor heeft u prima mogelijkheden om bijvoorbeeld wonen en werken vanuit huis te combineren. Wilt u een praktijk aan huis? De extra kamer is vrij toegankelijk vanuit de zij-ingang van de tuin. Uw praktijk heeft zo dus een eigen ingang. Toch heeft u naast de slaapkamer op de begane grond nog twee slaapkamers op de verdieping. Zo is het dus ook een heuse levensloop bestendige woning. Zelfs als u echt op late leeftijd nog zelfstandig wilt wonen dan is deze patiowoning met slaapkamer op de begane grond vanzelfsprekend uitermate geschikt.

In de derde plaats bijzonder vanwege de uitstekende isolatie en een pakket van 16 zonnepanelen. Hierdoor is deze woning al zeer goed voorbereid op de toekomst. Niet voor niets beschikt de woning over een energielabel A.

De woning is eigenlijk zowel een ruime eengezinswoning met drie slaapkamers als een patio (semi-) bungalow. Door de bouw en situering in een L-vorm, geeft dit echt het gevoel om te wonen in een bungalow. Het wordt tevens benadrukt door de extra brede schuifpui vanuit de woonkamer, waardoor binnen en buiten op een zonnige dag naadloos in elkaar overlopen. De zonnige tuin op het zuidoosten is omsloten met een stenen muur en kent enorm veel privacy. Er is een dubbele toegangsdeur naar de straat, waardoor de toegang tot de tuin 120 cm breed is. Ideaal als u met een scooter, motor of brommobiel de tuin in wilt rijden.

De indeling is als volgt. Achter de voordeur treft u een ruime ontvangsthal aan. Vanuit hier is de slaapkamer, de woonkamer het toilet en een werkkast te bereiken en heeft u tevens toegang tot de tuin. De woonkamer is tuingericht en beschikt zoals gezegd over een enorme schuifpui aan de tuinzijde en over een lichte plavuizen vloer. De woonkamer, keuken en hal zijn v.v. vloerverwarming. De semi open keuken is gelegen aan de voorzijde. Er is een uitgebreide keukenopstelling met een keukenblok in hoekopstelling v.v. alle benodigde inbouwapparatuur en een extra breed RVS Boretti fornuis met zelfs een grill en Tepanyaki plaat.

Vanuit de hal is de verdieping te bereiken. Deze bestaat uit een overloop, twee slaapkamers en een badkamer, v.v. whirlpool, tweede toilet, wastafel en aansluitplaats voor de wasmachine.

Toolenburg is een moderne wijk in Hoofddorp. De wijk is ruim opgezet met diverse water- en groenstroken en veel parkeerruimte. Er is een uitgebreid wijkwinkelcentrum op 10 minuten loopafstand vanaf de woning met vele voorzieningen. Daarnaast is er het fraaie overdekte winkelcentrum van Hoofddorp, bereikbaar binnen 10 minuten per auto.

Op 400 meter vanaf de woning ligt de recreatieplas Toolenburg. Dit is slechts 5 minuten lopen. Hier is ook de R-net halte gelegen, die u perfecte openbaar vervoerverbindingen geeft en u zelfs in 15 minuten naar Schiphol brengt.

Voor de maatvoering van de woning verwijzen wij u graag naar de plattegronden, maar u dient deze woning eigenlijk echt met eigen ogen te zien en zelf te ervaren om de juiste indruk te krijgen. De bijzondere architectuur met hoge schuin oplopende plafonds en de setting rond de patiotuin maken het echt een bijzonder geheel. Maak daarom snel een afspraak voor een bezichtiging U kunt hiervoor het contactformulier invullen of direct bellen met de makelaar op 06-11227306.

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl