´╗┐

Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Sanderijnstraat 33 -1 Amsterdam
 

 

Gebruiksoppervlakte : 56 m2
Inhoud : 188 m3
Bouwjaar : 1940
VERKOCHT

Omschrijving
Wat een leuke woning is dit! Wij weten zeker dat je hier blij van wordt. Een DRIEKAMER APPARTEMENT, op de eerste verdieping, BINNEN DE RING AMSTERDAM, met VERGROOT BALKON met AFGEKOCHTE ERFPACHT tot medio 2030. En dat nog wel in het gewilde (and upcoming) Bos en Lommer in Amsterdam oud west.

De woning is keurig afgewerkt. De vloer is voorzien van houten vloerdelen. Er zijn nog leuke authentieke details aanwezig zoals de glas-in-lood bovenlichten, glas-in-lood schuifdeuren naar de zijkamer (thans bestickerd, maar dit is verwijderbaar), paneeldeuren naar de overige kamers en een zwart-marmeren schouw. Dit alles in een nette staat. Daarnaast ook gewoon een nette moderne keuken en een badkamer welke zelfs is voorzien van een ligbad!

De ligging op de eerste verdieping is prima. Geen gesjouw met je boodschappen naar drie of vier hoog. Het vergrote balkon aan de achterzijde is gelegen op het westen tot zuidwesten. De ideale middag en avondzon dus, om na het werk te genieten van een hapje en drankje op het balkon. Met de dubbele openslaande deuren vanuit de keuken is dit al helemaal ideaal. Het balkon is daarnaast nog via een deur vanuit de slaapkamer te bereiken.

De keuken is strak en licht uitgevoerd. Het is wellicht enkele jaren ouder, maar kan zeker nog de nodige jaren mee. Alle apparatuur is aanwezig. Er is een gaskookplaat met (nieuwe) afzuigkap, vaatwasmachine, combimagnetron en een vrijstaande RVS koelkast. Ook de wasmachine heeft een plaats in de keuken. Deze is keurig weggewerkt achter een keukenfront.

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl