Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - details koopwoning

Algemeen

Kenmerken

Foto's

Buurt / wijk

Kaart

 


Geerdinkhof 264 C Amsterdam
 

 

Gebruiksoppervlakte : 115 m2
Inhoud : 405 m3
Bouwjaar : 1986
Perceeloppervlakte : 142 m2
VERKOCHT

Omschrijving
Wat een fantastische woning is dit! Genoeg ruimte, een voortuin, achtertuin en een aangebouwde GARAGE. Voor extra bergruimte is er tevens een ruime blokhut (7 m2) in de achtertuin aanwezig. Een woning met mogelijkheden! Mocht u toch nog vinden dat er te weinig ruimte is, dan is er nog relatief eenvoudig een opbouw te plaatsen, waarmee het totale woonoppervlak met ongeveer 40 meter kan worden vergroot tot ongeveer 155 m2.

De indeling is als volgt:

Entree van de woning aan de voorzijde. De entreehal is door de huidige eigenaar iets gewijzigd. Hierdoor is de indeling aanzienlijk beter geworden. Aan de voorzijde is nu een ruime open keuken ontstaan v.v. eet-barretje. De keuken is netjes uitgevoerd. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig zoals een koel- / vriescombinatie, vaatwasmachine, 90cm gaskookplaat, oven en extra nog een magnetron. Het keukenblad en van de eetbar is beide van donker graniet, zodat dit een geheel is.

Via de keuken is een bergruimte te bereiken. Deze is eventueel ook direct vanaf buiten bereikbaar en met een kleine verbouwing ook bij de woonruimte te betrekken. Aan de voorzijde is binnendoor aansluitend ook de garage te bereiken.

De L-vormige woonkamer is tuingericht en beschikt over een schuifpui naar de achtertuin. Er is een afdak aan de woning geplaatst, waardoor u al snel van de tuin kunt genieten. Ook als het iets minder fraai weer is. Achterin de achtertuin is een ruime extra berging aanwezig van 7 m2. In een centrale hal is de toiletruimte gelegen en is de trap naar de verdieping. Het toilet is keurig netjes. Het is v.v. een wandcloset en een fonteintje.

Op de verdieping is een overloop, een badkamer en zijn drie slaapkamers. De voor-slaapkamer is voorzien van een handige inloopkast. Centraal is er een werkplek met diverse vaste kastruimte en een vast bureau. Dit grenst feitelijk direct aan de overloop en staat direct in verbinding met de voor-slaapkamer. De “master bedroom” is aan de achterzijde gesitueerd. De badkamer ligt eveneens aan de achterzijde. Hier is een multifunctionele douche- / stoomcabine aanwezig. Er is een tweede toilet, een wastafelmeubel en tevens een extra bidet.

Geerdinkhof is een bijzonder rustige straat, aan de rand van Amsterdam. De woning is gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen en openbaar vervoer. De locatie is perfect voor gezinnen met kinderen. Op 300 meter afstand begint het park Bijlerweide. Hier is o.a. een natuurspeeltuin en verderop in het park ook een kinderboerderij. Verder treft u hier heerlijke wandel en fietspaden aan.

Er zijn meerdere basisscholen. De dichtstbijzijnde licht op 200 meter. Uw kinderen kunnen dus zelf lopend naar school. Het verkeer is zeer rustig in de wijk. Met de metro bent u met een directe verbinding in 20 minuten in centrum Amsterdam en met de auto zit u in no-time op de A1,A9, A2 of A10. Wat betreft verbindingen dus ook ideaal.

Enkele algemene zaken:
+ Aangebouwde garage van 14 m2
+ Volledig v.v. isolerende beglazing
+ Erfpacht afgekocht tot 01-11-2029. Eeuwigdurend afkopen is ook mogelijk.
+ Woonoppervlak 115 m2 (Zie NEN-meetrapport, zonder garage gemeten)
+ Totaal bruto vloeroppervlak 142 m2
+ Totale inhoud 405 m3
+ Bouwjaar: 1986
+ Achtertuin gelegen op het zuidwesten
+ Oplevering is overleg. Indicatie augustus 2020

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken

Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl