Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - Hypotheken

  MAATWERK HYPOTHEKENEen goed hypotheekadvies sluit exact aan bij uw levensstijl en levenssituatie en is tegelijkertijd afgestemd op ontwikkelingen in de toekomst. Een dergelijk uitgewerkt financieel plan hoeft zeker niet altijd duurder te zijn dan de "internethypotheek".

Een goede maatwerk hypotheek is te vergelijken als een winterjas. Het financiele plan wordt exact op lichaam afgestemd. We zoeken in eerste instantie de juiste maat. Vervolgens wordt dit hypotheek model volledig aangepast aan uw wensen zodat u zich er echt thuis in voelt.

Een degelijke hypotheek is, evenals de jas, voldoende warm, waardoor u goed wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Toch kent uw jas, en dus uw hypotheek voldoende ventilatiekanalen zodat u het nooit heet krijgt als het klimaat een beetje veranderd.

Bij Tol Makelaardij gaan we in beginsel uit van een jas met vele zakken. Zo kan uw hypotheek ook in de toekomst eventueel wat aangepast worden, zonder dat het model gewijzigd hoeft te worden en u extra kosten zou hebben.

Maatwerk hypotheekadvies. Uw hypotheek pas u als een maatwerk jas
 

Wij werken verder alleen met de beste materialen. Uw hypotheek zal vele jaren mee moeten gaan. Een goedkope jas, van goedkope materialen zal dit helaas niet halen. Toch kunnen wij u garanderen, vanwege een extra inkoopvoordeel bij banken en financiele instellingen, dat wij de kwalitatief beste stoffen tegen een zeer gunstige prijs kunnen inkopen.

En wat betreft het model jas? We hebben een uitgebreide garderobe waar zeker een model tussen hangt wat u past.

Wilt u meer informatie over onze hypotheekproducten? Neem telefonisch contact op en wij zullen u uitgebreid toelichten wat uw mogelijkheden zijn. Geheel gratis en vrijblijvend.Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken
Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl