Tol Makelaardij - De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden ...

Tol makelaardij onroerend goed - Taxatie

  TAXATIES

 

Tol Makelaardij is de voordeligste taxateur, indien u een taxatierapport van uw (nieuwe) woonhuis nodig heeft.

Tol Makelaardij berekend voor uw taxatierapport geen promilage, exclusief BTW, zoals reguliere makelaarskantoren, maar altijd een vast vooraf afgesproken scherp tarief, inclusief kadastrale kosten en BTW. Gemiddeld kunnen wij uw taxatie 20 tot 50% voordeliger verzorgen dan andere kantoren.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw taxatie. Vul hiervoor het offerte aanvraag formulier in, en wij nemen contact met u op om uw taxatie-aanvraag te bespreken. Gemiddeld heeft u het taxatierapport maximaal binnen 7 werkdagen in uw bezit. Op verzoek is echter een snellere uitwerking mogelijk.

Tol makelaardij werkt in een zeer uitgebreid gebied, wanneer het gaat om het taxeren van uw woning. Op bovenstaande kaart staat globaal aangegeven waar wij voor alle banken en financiers in Nederland taxaties mogen verzorgen.

Bent u er niet zeker van of wij uw taxatie kunnen verzorgen? Bel ons! Telefoon 0252 620205 of reageer per E-mail op info@tolmakelaardij.nl.

 

 

 U wilt een vrijblijvende offerte voor een taxatie aanvragen? Vul dan het taxatie-aanvraagformulier in door hier te klikken

 

Tol makelaardij, de makelaar van Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en omstreken
Tol Makelaardij Bollenstreek & Haarlemmermeer
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Postbus 767
2130 AT Hoofddorp

Tel. 023 - 711 43 42 / 0252 - 6 20 20 5


info@tolmakelaardij.nl