Bouwtechnische keuring

  1. Home
  2. Bouwtechnische keuring

Bouwtechnische keuring

Wanneer u een woning koopt, wilt u zoveel mogelijk zekerheid over de bouwkundige staat van de woning. Onze makelaars zijn u hier vanzelfsprekend uitgebreid bij van dienst. In sommige gevallen zullen wij u echter adviseren om toch extra specialistisch bouwkundig onderzoek in te stellen. Onze jarenlange ervaring heeft er toe geleid dat wij snel mogelijke bouwkundige gebreken kunnen herkennen. Op basis hiervan geven wij u dan aan om wellicht een ander gespecialiseerd bedrijf in te schakelen die u snel en duidelijk uitsluitsel kan geven van mogelijk te verwachten kosten.

Bouwtechnische keuring bij Tol Makelaardij

Ook is het mogelijk om eventueel een garantieverzekering op de bouwkundige keuring af te sluiten. Dit geeft u nog meer zekerheid bij het kopen van een woning. Wanneer een woning via onze keurder is gekeurd en ontstaat er daarna toch een probleem dat de keurmeester bij de keuring niet heeft opgemerkt? Dan bent u verzekerd tegen deze aanvullende kosten. Dat is pas een woning kopen met zekerheid!

Een keuring van een woning kost 359,- inclusief btw. Wilt u hiervan gebruik maken of meer informatie. Neem dan contact op via 085-744 0 766, stuur een Email naar info@tolmakelaardij.nl of vul het contactformulier op deze site in.

Wilt u meer informatie over onze diensten en werkwijze? Neem gerust contact op om een vrijblijvend gesprek te voeren.

De specialiteiten van Tol Makelaardij

Bouwtechnische keuring

Tol Makelaardij berekent voor uw bouwtechnische rapport een standaard vast bedrag van 349,- inclusief BTW. Na opname door één van onze bouwkundigen heeft u binnen 24 uur uw rapport digitaal per E-mail ontvangen. Rapportage mogelijk in alle West Europese talen.

Hypotheken

Een hypotheek is een maatwerk product. Tol Makelaardij zal u een zeer concurrerend voorstel doen wat betreft de kosten van hypotheekbemiddeling, afgestemd op uw specifieke situatie.

Taxaties

Tol Makelaardij berekent voor uw taxatierapport geen promillage, maar altijd een vast all-in bedrag. Gemiddeld kunnen wij uw taxatie 20 tot 50% voordeliger verzorgen dan andere kantoren.

Menu