Makelaar in Hillegom en omgeving

Bent u van plan om uw woning of bedrijfspand te verkopen? Of heeft u een prachtig pand op het oog dat u graag wilt kopen? Bij Tol Makelaardij bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een full-service makelaar die u het gehele proces kan ondersteunen. Van hypotheekadvies op maat tot het opstellen van een taxatierapport en van bemiddeling bij de huur of verhuur tot bemiddeling bij de koop of verkoop. Dankzij ons brede aanbod koop- en huurwoningen vindt u altijd wel een geschikt pand! Op zoek naar een prachtig bedrijfspand waar uw onderneming zich kan vestigen? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht. Tol Makelaardij is dé makelaar uit Hillegom en actief in de gehele Bollenstreek en het Haarlemmermeer. Tijdens het (ver)koopproces van uw woning of bedrijfspand staan wij voor u klaar. Heeft u vragen, opmerking of wilt u gewoon meer informatie? Neem geheel vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op!

Makelaar in Hillegom: een full-service pakket

Wij zijn een full-service aankoopmakelaar. Dit houdt in dat wij u ondersteuning bieden bij alle facetten van de verkoop en/of aankoop van een pand. Denk hierbij niet alleen aan een vooronderzoek, waardebepaling, het inmeten van de woning en tekenen van plattegronden. Maar bijvoorbeeld ook aan het opstellen van de koopovereenkomst, het inplannen en uitvoeren van bezichtigingen, het online plaatsen van de advertentie en deze op social media verspreiden en advies geven met betrekking tot de verkoopstyling. Eén van de belangrijkste aspecten binnen het hele proces is de waardebepaling. Op basis van deze bepaling zal u namelijk een vraagprijs vaststellen die de basis biedt voor de onderhandeling met de eventuele koper(s). De waarde van een pand is afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen onder andere de locatie, eventuele gebreken, de bouwkundige staat en de woningmarkt een grote rol. Bovendien zijn ook waarde verhogende factoren zeer van belang. Denk hierbij onder andere aan een recentelijke verbouwing, nieuwe keuken en badkamer of de toevoeging van zonnepanelen.

Makelaar hillegom

Aankoopbegeleiding van begin tot eind

Staat uw huis te koop in Hillegom en omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe woning? Een huis verkopen is een tijdrovende klus, maar de zoektocht naar een nieuw huis neemt net zo goed veel tijd in beslag. Ondanks het enorme aanbod woningen op internet en de toegankelijkheid voor particulieren om deze woningen te vinden, ervaart u als particulier toch enkele nadelen ten opzichte van een makelaar. Zo heeft u bijvoorbeeld nooit toegang tot alle woningen die op een bepaald moment te koop staan. Bovendien worden de meeste woningen verkocht via een makelaarskantoor. Dit betekent dat u als particulier weinig zekerheid heeft met betrekking tot een juiste vraagprijs en belangrijke details die een rol kunnen spelen in het uiteindelijke besluit. Behoefte aan hulp bij een huis kopen? Tol Makelaardij, dé makelaar uit Hillegom, biedt hiervoor de perfecte oplossing. Wij zoeken voor u een reeks aan woningen uit die naadloos aansluiten op uw wensen en voorkeuren. Op deze manier wordt het avonden lang zoeken naar de gewenste aspecten u bespaard. Zodra u een interessante woning gevonden heeft, plannen we gezamenlijk een bezichtiging in. Vanuit hier bieden wij niet alleen ondersteuning bij het stellen van belangrijke vragen, maar ook in het hele verdere aankoopproces. Meer informatie over dit onderwerp ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Menu