Anna Blamanstraat 74, 2135PV Hoofddorp

Fijne tussenwoning in de gewilde wijk Toolenburg. Onlangs is de woning vergroot met een grote dakkapel aan de achterzijde waardoor een extra verblijfsruimte op de tweede verdieping is ontstaan. De woning verkeert is een zeer goede staat. De laatste drie jaar zijn er een groot aantal zaken vernieuwd. Er is een nieuwe keuken geplaatst, het sanitair is vernieuwd, de woning is op diverse plaatsen gestuukt en er is een fraaie begane grondvloer aangebracht met woongrind en vloerverwarming (hoofdverwarming). In totaliteit verkeert de woning in een zeer nette, moderne en courante turn-key staat.

Toolenburg is een moderne wijk in Hoofddorp. De wijk is ruim opgezet met diverse water- en groenstroken en veel parkeerruimte. Er is een uitgebreid wijkwinkelcentrum op 10 minuten loopafstand vanaf de woning met vele voorzieningen. Daarnaast is er het fraaie overdekte winkelcentrum van Hoofddorp, bereikbaar binnen 10 minuten per auto.

Anna Blamanstraat is een rustige straat. De woning grenst aan de voorzijde aan een trottoir, vervolgens een kleine groenstrook, parkeerplaatsen en daarna pas de weg. De ligging in de straat is hierdoor bijzonder rustig en tevens extra veilig voor kleine kinderen. De wijk is uitermate kindvriendelijk, Verderop in de straat op 250m afstand zijn twee speeltuintjes aanwezig. Er zijn meerdere basisscholen. De dichtstbijzijnde op ongeveer 500m lopen.

Op 400 meter vanaf de woning ligt de recreatieplas Toolenburg. Dit is slechts 5 minuten lopen. Hier is ook de R-net halte gelegen, die u perfecte openbaar vervoerverbindingen geeft en u zelfs in 15 minuten naar Schiphol brengt.

Prijs: € 385.000,- kosten koper

Status: VERKOCHT

Indeling
De woonkamer is tuingericht. Aan de voorzijde is de open keuken gelegen. Er is een uitgebreide keukenopstelling met een keukenblok in U-opstelling v.v. zwart graniet werkblad, alle benodigde inbouwapparatuur, Quooker, een apothekerskast en een extra breed RVS-fornuis.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers (mogelijkheid voor drie) en de badkamer aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is eveneens een kamer gelegen, voorzien van dakkapel. Verder is op deze verdieping de opstelplaats voor de wasmachine.

Tuin
De woning beschikt over een fijne achtertuin met achterom, gelegen op het zuidwesten. De achtertuin is 11 meter diep, onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van een overkapping met lounge-hoek. Aansluitend is achteraan een stenen berging gelegen.

+ Woonoppervlak 92 m2 (NEN meetcertificaat is aanwezig)
+ Perceeloppervlak 125 m2
+ Inhoud 316 m3
+ Kindvriendelijke wijk
+ Rustige ligging
+ Ruim voldoende parkeerruimte in de straat.
+ Nabij recreatieplas
+ Moderne keuken en sanitair
+ Volledig geïsoleerd
+ Tuinoverkapping in achtertuin t.b.v. bijvoorbeeld loungehoek
+ Achtertuin, gelegen op het zonnige zuidwesten.
+ Gunstig gelegen t.o.v. scholen, openbaar vervoer, winkels
+ Oplevering in overleg. (een eventuele voorkeur van de verkoper is begin september 2021)

Wilt u meer informatie. Neem dan contact op door te bellen of (wellicht nog beter) door te reageren via de contactbutton op deze site. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook kunt u bellen of reageren via WhattsApp op nummer 06-11227306

Menu