Spinakerhof 144, 1034MR Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuk appartement met twee goede slaapkamers? Deze woning kun je in principe zo betrekken. Het is gelegen op de tweede verdieping van een goed verzorgd complex, v.v. een professioneel beheerde VvE. Op de begane grond is een extra berging gelegen.

De locatie in Amsterdam Noord is prima. Het complex ligt zeer nabij winkelcentrum Banne Centrum. Een modern overdekt winkelcentrum met legio winkels. De Noord-Zuid metro halte ligt op ongeveer 1,5 km lopen. Hiermee ben je razendsnel in centrum Amsterdam.

Prijs: € 275.000,- kosten koper

Status: VERKOCHT

De woning is netjes afgewerkt en keurig verzorgd. De badkamer en het toilet zijn courant uitgevoerd. De badkamer is betegeld tot het plafond met fraaie flinke tegels. Er is een inloopdouche, een wastafelmeubel en een opstelplaats voor de wasmachine. Het toilet is apart gelegen en is voorzien van een wandcloset toilet.

De keuken is netjes verzorgd. Apparatuur betreft voornamelijk vrijstaande apparatuur, hetgeen allemaal achter blijft. Alles bij elkaar dus wel een keurige complete keuken met een vaatwasmachine, koel-vriescombinatie, combi-magnetron en een gaskookplaat.

De vloerafwerking in de gehele woning betreft laminaat. In de beide slaapkamers is dit in een plavuizenmotief. De woonkamer en hal hebben laminaat in houtkleur. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Een goed ruim balkon, gelegen over de volledige breedte van de woning. Het is gelegen op het zonnige zuidoosten.

Enkele algemene kenmerken:
Erfpacht afgekocht t/m 15-08-2060 (eeuwigdurend afkopen mogelijk)
Servicekosten bedragen € 112,55 per maand
Gebruiksoppervlak wonen 75 m2
Verwarming d.m.v. Intergas HR-CV-ketel, bj 2004
Volledig v.v. isolerende beglazing
Ruime privé fietsenberging op de begane grond.
Niet eigen bewoning clausule en algemene asbestclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.
Levering via vaste notaris, Schot Van Loon in Amsterdam-Noord, i.v.m. afwikkeling nalatenschap.

Wilt u meer informatie. Neem dan contact op door te bellen of (wellicht nog beter) door te reageren via de contactbutton op deze site. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook kunt u bellen of reageren via WhattsApp op nummer 06-11227306

Menu