Westergracht 91, 2013ZM Haarlem

Fijn ruim herenhuis van bijna 165 m2 aan de rand van centrum Haarlem. Gelegen aan de brede Westergracht, met vele voorzieningen in de directe omgeving. Fraai nieuw winkelcentrum aan de overzijde van de straat met alle winkels voor de dagelijkse benodigdheden. Gelegen op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Haarlem. De woning verkeert in een goede staat. Enige jaren geleden is de volledige fundering hersteld. Daarnaast hebben er diverse andere moderniseringen plaatsgevonden waaronder het meest recent 2 badkamers en het toilet.

Prijs: € 699.000,- kosten koper

Status: BESCHIKBAAR

Indeling:

Entree met vestibule. Gang met o.a. toiletruimte. Woonkamer met open keuken. Achtergelegen extra bijkeuken. Openslaande deuren vanuit de woonkamer maar een overdekt terras. Er is een zeer degelijke glazen overkapping. Door het eventueel aanvullend plaatsen van een gazen klapwand of schuifwand is zeer eenvoudig een zeer fraaie tuinkamer te realiseren. In de woonkamer is behalve de centrale verarming ook nog een gezellige vrijstaande houtkachel aanwezig. Behalve voor de nodige gezelligheid kunt u hiermee ook nog eens veel energie besparen.

De keuken is licht van kleur en voorzien van diverse apparatuur zoals een brede gaskookplaat, oven, koelkast, en vaatwasmachine. Eten kunt u doen aan de eettafel of eventueel aan de gezellige bar. Vanuit de hal is de eerste verdieping te bereiken.

De verdieping heeft een goede hoogte met fraaie hoge plafonds in de slaapkamers hetgeen nog meer een ruimtelijk gevoel geeft. Ruime overloop met toegang tot twee zeer ruime slaapkamers en één kleinere kamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot een balkon. De kleinere kamer is bruikbaar als kleine slaapkamer of zoals het huidige gebruik als werkkamer / kantoortje. Er is een zeer ruime recent gerenoveerde badkamer met whirlpool, breed wastafelmeubel en ruime inloopdouche met regendouche. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, aangesloten op het CV-systeem en er is een apart toilet op de eerste verdieping welke ook voorzien is van vloerverwarming.

Vanaf de overloop toegang naar de tweede verdieping. Hier is wederom een overloop. Vanuit hier ook toegang tot een dakterras van 13m2. Op deze verdieping zijn verder opnieuw twee slaapkamers gelegen en een tweede badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche en voorzien van vloerverwarming aansloten op het cv systeem.

Samengevat een fantastische ruime stadswoning op een zeer courante locatie aan de rand van het centrum van Haarlem met een enorme hoeveelheid ruimte en vijf slaapkamers. Constructief prima en reeds voorzien van een nieuwe fundering en geïsoleerde betonvloer. Wanden zijn vanuit de binnenzijde geïsoleerd. Het toilet en de beide badkamers zijn recent nog gerenoveerd. In totaliteit zijn er ook nog wel enkele verbeterpunten in de woning aan te geven, maar dat is voornamelijk esthetisch van aard. Bent u benieuwd naar de verdere bijzonderheden? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging via de contact-button.

Wilt u meer informatie. Neem dan contact op door te bellen of (wellicht nog beter) door te reageren via de contactbutton op deze site. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook kunt u bellen of reageren via WhattsApp op nummer 06-11227306

Menu