Taxaties

 1. Home
 2. Taxaties

De voordeligste taxateur

Tol Makelaardij is reeds 20 jaar gecertificeerd taxateur in Amsterdam en een groot gebied aansluitend hieromheen. Wij kunnen uw taxatie verzorgen in plaatsen en gebieden als Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Zaanstreek, Purmerend, , Uithoorn e.o., De gehele Haarlemmermeer, Haarlem, IJmuiden, Santpoort e.o. Woont u in de buurt van een van deze regio’s? Neem dan contact op via het aanvraagformulier. Aan de hand hiervan kunnen wij u direct aangeven of wij uw taxatie kunnen verzorgen.

Tol Makelaardij berekent voor uw taxatierapport geen promillage, exclusief BTW, zoals reguliere makelaarskantoren, maar altijd een vast vooraf afgesproken scherp tarief, inclusief kadastrale kosten en BTW. Gemiddeld kunnen wij uw taxatie 20 tot 50% voordeliger verzorgen dan andere kantoren.

Onze taxateurs zijn ingeschreven in alle landelijk noodzakelijke registers zoals VBO, NRVT en NWWI. Onze taxatierapporten worden dan ook gegarandeerd geaccepteerd door alle Nederlandse banken en geldverstrekkers. Gaat u uw woning verkopen en heeft u een uitgebreid taxatierapport nodig voor uw overbruggingshypotheek? Dan verzorgen wij uw taxatie veelal zelfs gratis. Informeer naar de actievoorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvraag woningtaxatie

Graag vertrekken wij u een vrijblijvende offerte voor uw taxatie. U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken op 020-716 57 09. Ook kunt u eventueel een E-mail sturen naar info@tolmakelaardij.nl of vult u het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Om u een juiste offerte te kunnen verstrekken dient u in ieder geval even te vermelden welk adres er getaxeerd moet worden en waarvoor de taxatie benodigd is.

Met onderstaand formulier vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan voor een woningtaxatie. Voordat de taxatie uitgevoerd wordt, zal er telefonisch contact met u worden opgenomen, krijgt u het taxatietarief te horen en kunnen overige zaken worden besproken. Een door ons uitgebracht taxarierapport wordt opgesteld conform het model Taxaties financiering woonruimte, zoals vastgesteld door CHF, LMV, NVM, RVT en VBO. Taxaties worden uitgevoerd onder de algemene voorwaarden van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed.

  Wat zijn uw gegevens

  Wat zijn de gegevens van het object

  Overige informatie

  Contact informatie

  Een waardebepaling of taxatie van een woning is een zaak van vertrouwen. Tol Makelaardij zal uw gegevens uitsluitend gebruiken om deze taxatie voor u te kunnen verzorgen. Uw gegevens worden opp geen enkele wijze openbaar gemaakt of doorgegeven aan derden zonder voorafgaande toestemming van de opdrachtgever.

  Door het invullen van dit opdrachtformulier zal er telefonisch contact met u worden opgenomen voor het maken van een afspraak voor de taxatie.

  Menu