Aankoopbegeleiding

  1. Home
  2. Aankoopbegeleiding

Wat is aankoopbegeleiding?

Vandaag de dag biedt het internet bijzonder goede mogelijkheden voor particulieren om een nieuwe woning te vinden. U vindt landelijk woningaanbod via de bekende pagina’s met woningaanbod zoals FUNDA,VBO.NL, HUISLIJN of JAAP.NL.

Heeft u eenmaal plotseling uw droomhuis gevonden? Dan begint het eigenlijk pas echt! Hoe gaat u te werk?

Hiervoor biedt Tol Makelaardij dé oplossing.

Zodra u een interessante woning heeft gevonden wordt er samen met u een afspraak ingepland om de woning te bezichtigen. Na de bezichtiging krijgt u van ons onder andere antwoord op bijvoorbeeld de volgende vragen

Hoe is de bouwkundige staat van de woning?

  • De vraagprijs is “X”, maar wat is die woning nu feitelijk waard?
  • Wat moet ik bieden om de woning echt te kunnen kopen?
  • Wanneer zit ik definitief aan de koop vast?
  • Wat zijn de onderhandelingsmogelijkheden?
  • Wat is de verkoper allemaal verplicht om te vertellen, maar belangrijker…. (wat is hij niet verplicht om te vertellen)?

Tol Makelaardij inschakelen bij het kopen van een woning levert u de volgende voordelen op.

U krijgt zekerheid over de bouwkundige staat en ligging van de woning.
U wordt vergezeld van uw eigen persoonlijke, gecertificeerde makelaar. Samen bekijkt en beoordeelt u de woning, de straat, de wijk. U krijgt advies over eventuele verbouwingen van de woningen. Welke zijn makkelijk mogelijk, maar welke eventueel moeilijk?

U krijgt advies over de werkelijke waarde van de woning. Uw makelaar treedt namens u op bij de onderhandelingen. Wij zijn jaarlijks betrokken bij meer dan 500 onroerend goed transacties en zullen bijna altijd een betere transactie voor u verzorgen, dan wanneer u zelf de onderhandelingen doet.

Uw makelaar verzorgt volledig de administratieve afwikkeling, beoordeelt de koopovereenkomst, en staat u bij bij het ondertekenen van deze. Daarnaast heeft u volledige begeleiding tot en met de overdracht van de woning bij de notaris.

Bij Tol Makelaardij houdt het niet op na de levering van de woning.

Bij Tol Makelaardij houdt het niet op na de levering van de woning. Ook na de overdracht kunt u altijd bij ons terecht met vragen over uw woning of situatie. Over het algemeen is uw woning na enkele jaren in waarde gestegen, wat voor u een schat aan mogelijkheden brengt. In samenwerking met onze makelaars, taxateurs en financieel planners, kunnen we u op dat moment weer met hetzelfde enthousiasme van dienst zijn om ook dan weer uw woonwensen werkelijkheid te maken..

Als extra voordeel heeft u, indien u uw woning heeft gekocht via Tol Makelaardij recht op een gratis officieel TAXATIERAPPORT, benodigd om uw hypotheek af te sluiten.

Dit betreft een officieel uitgebreid taxatierapport, conform de eisen van een hypotheekbank. Dit rapport ontvangt u, onafhankelijk of u via ons kantoor uw hypotheek afsluit. Een bijkomend voordeel van enkele honderden euro’s. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze aankoopmakelaars, vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Wilt u meer informatie over onze diensten en werkwijze? Neem gerust contact op om een vrijblijvend gesprek te voeren.

De specialiteiten van Tol Makelaardij

Bouwtechnische keuring

Ook een bouwtechnische keuring regelt u gemakkelijk via Tol Makelaardij. Zou houdt u alles in één hand bij het kopen van een woning en bespaart het vaak onnodige kosten. Wel zo gemakkelijk en voordelig!

Hypotheken

Onderdeel van onze begeleiding bij het kopen van een woning is altijd een uitgebreide financiële scan. Zo weet u exact wat uw mogelijkheden zijn en is er ook een grote kans van slagen bij het bieden.

Taxaties

Tol Makelaardij berekent voor uw taxatierapport geen promillage zoals collega kantoren dit vaak doen. Gemiddeld kunnen wij uw taxatie 20 tot 50% voordeliger verzorgen dan andere kantoren.

Menu