Over ons

  1. Home
  2. Over ons

De specialist in de makelaardij

Logo

Begin 2002 is de basis gelegd voor onze makelaarsdiensten. Casper Tol vond dat de bemiddeling anders moest, maar kon dit niet verwezenlijken bij het kantoor waar hij op dat moment in loondienst werkzaam was. Het moest in zijn beleving meer laagdrempelig, meer transparant, en met meer oog voor de onderlinge relatie tussen de woning-eigenaar en de makelaar. Dit leidde ertoe dat hij besloot een nieuw kantoor op te bouwen, onder een eigen naam.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bespreken.

De makelaar waar woonwensen werkelijkheid worden…

Momenteel is Tol Makelaardij dé Full-Service makelaar van Amsterdam, Amstelveen en omgeving, maar dit alles tegen een aantrekkelijk en scherp tarief. Heeft u ook behoefte aan makelaar die verder gaat, waar anderen stoppen? Waar u echt een persoonlijk advies krijgt en hulp in het totale proces, tot na de overdracht van uw woning? Neem dan zeker contact op. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bespreken, ongeacht of u ons daarna verder inschakelt. Wij zijn echter zo verzekerd van onze formule, dat we onze tijd graag in u investeren.

Ook buiten Amsterdam zijn wij u graag van dienst. Met een vestiging in Hillegom zijn we actief in de gehele Bollenstreek en Haarlem. Ook in deze regio’s staan we u dus graag bij, bij de verkoop of verhuur van uw woning.

Wilt u weten hoeveel uw woning kan opleveren bij verkoop? Informeer naar een gratis waardebepaling van uw woning. Geheel vrijblijvend bekijken we, samen met u, uw woning. U heeft direct een nauwkeurig en betrouwbare indicatie van de waarde van uw woning.

Recent bij Tol Makelaardij

Grubbehoeve 42, 1103 GH Amsterdam

Postjesweg 138-B, 1061AX Amsterdam

De specialiteiten van Tol Makelaardij

Bouwtechnische keuring

Tol Makelaardij berekent voor uw bouwtechnische rapport een standaard vast bedrag van 349,- inclusief BTW. Na opname door één van onze bouwkundigen heeft u binnen 24 uur uw rapport digitaal per E-mail ontvangen. Rapportage mogelijk in alle West Europese talen.

Hypotheken

Een hypotheek is een maatwerk product. Tol Makelaardij zal u een zeer concurrerend voorstel doen wat betreft de kosten van hypotheekbemiddeling, afgestemd op uw specifieke situatie.

Taxaties

Tol Makelaardij berekent voor uw taxatierapport geen promillage, maar altijd een vast all-in bedrag. Gemiddeld kunnen wij uw taxatie 20 tot 50% voordeliger verzorgen dan andere kantoren.

Menu