Hypotheken & Verzekeringen

  1. Home
  2. Hypotheken & Verzekeringen

Maatwerk hypotheken

Tol Makelaardij is dé Full-Service makelaar van Amsterdam, Amstelveen en omgeving. Zeker helpen wij u bij de verkoop of aankoop van uw woning. Wist u echter dat wij u ook kunnen begeleiden in het financiele traject qua hypotheken en verzekeringen. Samen met onze hypotheekspecialist ABI-Adviesgroep, begeleiden wij u graag in dit totale traject. Zo houdt u alles zoveel mogelijk in een hand en komen we gezamenlijk tot het beste resultaat.

Heeft u behoefte aan een dergelijk persoonlijk advies? We gaan graag met u om de tafel zitten. Dit kan bij u thuis, online of op kantoor in Hillegom of Haarlem. Wilt u weten hoeveel uw woning kan opleveren bij verkoop? Informeer naar een gratis waardebepaling van uw woning. Daarna kunnen we dan met deze gegevens samen met de financieel adviseur en makelaar geheel vrijblijvend bekijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn.

Uw woonwensen zoveel mogelijk laten uitkomen. Verder gaan, waar anderen stoppen. Daarom laat uw uw zaken via Tol Makelaardij verzorgen.

Dat is wat wij al meer dan 20 jaar graag doen. U helpen en begeleiden in het woud van regels en wetgevingen in een financiële wereld die continu verandert.

De kern van ons advies is zo min mogelijk geld uitgeven aan verzekeringen en vaste lasten zoals de hypotheek en zo zoveel mogelijk geld overhouden om te sparen. Wanneer u steeds meer vermogen heeft, hoeft u weer minder te verzekeren en kunt u nog meer sparen. Spaargeld is uw echte zekerheid! Om heel makkelijk dat goede inzicht te krijgen hebben we een handig online financieel dashboard ontwikkeld waar u en wij met één druk op de knop, nu maar ook in de toekomst, kunnen zien dat het goed is geregeld. Daarbij zorgt een goede passende hypotheek voor een onbezorgde toekomst.

U kunt afspreken bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis, overdag of ‘s avonds. Wat u het beste uitkomt.

Onze werkwijze

Een eerste adviesgesprek waarin we uw vragen, wensen en mogelijkheden qua hypotheek en financiële planning uiteen zetten is kosteloos en vrijblijvend. Indien u wilt dat wij het voor u op maakt gemaakte financieel plan volledig voor u verzorgen, vragen wij daar uiteraard een vergoeding voor, alhoewel deze altijd in overeenstemming zal zijn met de totale werkzaamheden. U voldoet de kosten achteraf, wanneer alles voor u is verzorgd. We vragen een nette vergoeding voor onze werkzaamheden zodat we u ook op lange termijn van dienst kunnen blijven zijn.

Wederzijds vertrouwen en respect zijn de basis van onze dienstverlening.

Uw hypotheekadviseur

Tol makelaardij Bert van der Kuijl

Bert van der Kuijl

Wilt u meer informatie over onze diensten en werkwijze? Neem gerust contact op om een vrijblijvend gesprek te voeren.

De specialiteiten van Tol Makelaardij

Bouwtechnische keuring

Tol Makelaardij berekend voor uw taxatierapport geen promilage. Gemiddeld kunnen wij uw taxatie 20 tot 50% voordeliger verzorgen dan andere kantoren.

Hypotheken

Wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn? Neem contact op. Onze hypotheekadviseur zal uw situatie vrijblijvend met u doornemen en kan u nauwkeurig aangeven wat voor hypotheek mogelijkheden er zijn.

Taxaties

Tol Makelaardij berekend voor uw taxatierapport geen promilage. Gemiddeld kunnen wij uw taxatie 20 tot 50% voordeliger verzorgen dan andere kantoren.

Menu