Huis te koop in Hillegom en omgeving

Staat uw huis te koop in Hillegom en omgeving of bent u nog van plan om uw huis te verkopen? In dat geval kan Tol Makelaardij, dé makelaar uit Hillegom, u de perfecte begeleiding bieden. Wij zijn actief in de gehele Bollenstreek en het Haarlemmermeer. Velen gingen u voor en profiteerden van een fijne ondersteuning tijdens het hele verkoopproces. Wanneer u weinig kennis heeft over de verschillende aspecten die komen kijken bij de verkoop van een woning of bedrijfspand, is het zeer verstand een expert in te schakelen die u kan begeleiden in het proces. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar mogelijk ook geld en veel moeite. Wij zijn een full-service makelaar, waarbij wij u van begin tot eind een gepaste ondersteuning bieden. Op zoek naar een hypotheek die bij u past? Ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u geheel vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Huis te koop in Hillegom: verkoopbegeleiding op maat

Wanneer u uw huis gaat verkopen en u kiest voor onze diensten wordt er uiteraard volledig rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij zijn een full-service makelaardij, maar mocht u bepaalde aspecten binnen het verkoopproces zelf willen regelen, is dit natuurlijk ook een optie. Ons full-service pakket beslaat alle facetten die van belang zijn tijdens de verkoop van uw woning of bedrijfspand. Denk hierbij onder andere aan het maken van professionele foto’s, het schrijven van bijbehorende teksten, het maken van (online) brochures en deze verspreiden, het plaatsen van een te koop bord, het inplannen en verzorgen van bezichtigingen, het doen van onderhandelingen met betrekking tot de prijs, het opstellen van een koopovereenkomst en nog veel meer. Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand is dat deze op een aantrekkelijke wijze op het internet wordt gepresenteerd. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen het vakgebied weten wij precies hoe u dit het beste kunt doen en via welke platforms het resultaat optimaal zal zijn. Tol Makelaardij zal uw woning of bedrijfspand via gerenommeerde websites zoals Funda, Jaap, Huislijn en VBO verspreiden.

huis te koop Hillegom

Bemiddeling bij huur en verhuur

Uw huis te koop of te huur in Hillegom? Tol Makelaardij is als verhuurmakelaar al jarenlang gespecialiseerd in bemiddeling tussen huurder en verhuurder. Zo bieden wij zowel ondersteuning aan woningzoekenden/huurders als aan de verhuurders. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat eigenaren van een te koop staande woning deze voor een bepaalde periode willen verhuren. Het (tijdelijk) verhuren van uw te koop staande woning brengt verschillende voordelen met zich mee zoals bijvoorbeeld een betere beveiliging, extra opbrengsten en een betere positie in de markt. Bewoonde woningen liggen namelijk nou eenmaal net wat beter in de markt dan leegstaande woningen. U kunt uw woning op verschillende manieren verhuren: gestoffeerd, gemeubileerd of ongestoffeerd en ongemeubileerd. Een extra voordeel is dat gezien de huidige markt sommige hypotheekverstrekkers een oog toe knijpen wanneer het gaat om de verhuur van een woning waar reeds een hypotheek op gevestigd is. Geïnteresseerd in deze dienst en zou u graag meer informatie willen ontvangen? Meld u gratis en geheel vrijblijvend telefonisch of per mail aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken!

Menu