Cederstraat 191, 2404VH Alphen aan den Rijn

Ruim 3 kamer appartement (voormalig 4 kamer), gelegen op de eerste verdieping van een verzorgd appartementencomplex. Met 78 m2 heb je een flinke binnenruimte. Verder kent dit appartement 2 balkons, waardoor je eigenlijk altijd in de zon kunt genieten. Het balkon aan de voorzijde is op het oosten gesitueerd en biedt de ochtendzon. Aan de achterzijde ligt het balkon op het westen. Hier kun je genieten van de middag en avondzon en het fraaie zich op een klein parkje en veel groen.

Prijs: € 225.000,- kosten koper

Status: Onder optie

Je komt het complex binnen in een ruime ontvangsthal met o.a. de brievenbussen. Met twee halve trappen ben je al direct bij de woning. Binnen is er centraal een ruime vierkante hal met toegang tot de twee slaapkamers, de woonkamer en de naastgelegen keuken. Ook een aparte toiletruimte is bereikbaar vanuit deze hal. Het toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De badkamer is bereikbaar vanuit de keuken. Er is een wastafel en een inloopdouche. Vanuit de keuken is ook het balkon aan de voorzijde (oost) te bereiken.

De woonkamer is heerlijk licht. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er een groot raam, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt. In de woonkamer is een inbouwkast met groepenkast, een opstelplaats voor de wasmachine en de opstelling van de boiler. Er zijn twee aparte slaapkamers waarvan één de toegang heeft tot het balkon aan de achterzijde dat gelegen is op het westen en een fraai zicht heeft over een groenstrook.

Het onderhoud van het complex is prima. Recentelijk zijn alle kozijnen vernieuwd door kunststof en v.v. HR isolerende beglazing. Verder zijn de gevels aanvullend geïsoleerd waardoor de woning zeer energiezuinig is. De woning zelf is bouwkundig prima in orde, maar intern verdient de woning wel enige nadere afwerking.

De ligging van het complex is prima en zeer centraal. Een basisschool ligt op 1.000m afstand. Op 500m is het winkelcentrum De Baronie gelegen met supermarkt, Kruidvat en vele andere handige winkels. Binnen een straal van 1.000m zijn diverse winkels te vinden, zoals Lidl, Aldi, Action, Doe het zelf zaken enz. enz. Op ongeveer 1.200m is Winkelcentrum De Aarhof gelegen met grote kleding winkelketens etc. Het NS-station van Alphen is op ongeveer 1.500m afstand van de woning gelegen.

Wilt u meer informatie. Neem dan contact op door te bellen of (wellicht nog beter) door te reageren via de contactbutton op deze site. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook kunt u bellen of reageren via WhattsApp op nummer 06-11227306

Menu