Vosselaan 12, 2181 CC Hillegom

Zeer charmante, goed onderhouden tussenwoning in het centrum van Hillegom. Gelegen aan een rustig doodlopend straatje met uitsluitend bestemmingsverkeer waardoor het bijzonder rustig wonen is. De woning beschikt over een goede zonnige achtertuin met achterom, waarmee u zo naar de Pr. Irenelaan loopt en ook bijna direct in het fraaie nieuwe Van Nispenpark staat.

In 2021 is de woning intern flink verbouwd en gerenoveerd. Hierdoor verkeert de woning in een zeer nette staat en is er nu ook, naast een badkamer beneden een tweede natte ruimte boven met toilet en wastafel. Eventueel is hier nog ruimte voor een extra douche. Intern is in 2021 ook alle elektra vernieuwd, alle aan- en afvoeren, vloerafwerking, nieuwe keuken en vele overige zaken.

Bij de renovatie zijn nog wel enkele authentieke details bewaard gebleven. Zo is er nog het glas-in-lood raam in de eetkamer en de originele werkende heframen in de slaapkamer op de eerste verdieping.

Prijs: € 350.000,- kosten koper

Status: VERKOCHT

Graag nemen wij u alvast via deze omschrijving mee door de woning, maar via Funda kunt u de woning ook uitgebreid via 360 graden foto’s virtueel bezichtigen.

De indeling is als volgt:
Vanuit de hal komt u de woonkamer binnen met een ruime open keuken aan de achterzijde, centraal de zithoek en een eetkamer aan de voorzijde van de woning. Er is een ruime verdiepte trapkast aanwezig, voor opslag van allerhande zaken.

Aan de achterzijde is de badkamer gelegen met douche, wastafelmeubel, wandcloset toilet en ligbad! Via de deur in de keuken is de achtertuin te bereiken met een ligging op het Zuiden. Hier is dus de gehele dag in de zon te vertoeven.

Vanuit de hal is via de trap de verdieping te bereiken. Vanaf de overloop zijn twee goede slaapkamers te bereiken die via een tussenruimte ook onderling met elkaar zijn verbonden. Een extra ruimte is in gebruik als natte ruime / badkamer. Voorzien van wandcloset toilet, wastafel en wasmachine aansluit plaats. Eventueel is het mogelijk hier een douche te creëren.

Vanaf de overloop gaat er een trap naar de zolderverdieping. Al hoewel het officieel niet als woonruimte mag worden bestempeld vanwege de nokhoogte van 1,82 meter en de schuine kap, is het een prima ruimte om te gebruiken als extra slaap- of hobbykamer. Deze zolderkamer heeft een gebruiks vloeroppervlak van 6,5 m2.

De woning biedt meer ruimte dan je in eerste instantie verwacht. Nabij het centrum van Hillegom, park en vele andere voorzieningen. De straat is zeer rustig en kent genoeg parkeerruimte. Op loopafstand is een basisschool gelegen tezamen met een kinderopvang. Achter de woning is een bushalte gelegen met buslijn 50. Dit is de lijn van Leiden naar Haarlem centraal station.

Wilt u meer informatie. Neem dan contact op door te bellen of (wellicht nog beter) door te reageren via de contactbutton op deze site. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook kunt u bellen of reageren via WhattsApp op nummer 06-11227306

Menu