Postjesweg 138-B, 1061AX Amsterdam

DEZE WONING IS VERHUURD. HET BETREFT EEN KORTLOPEND HUURCONTRACT.
Dit object komt hoogstwaarschijnlijk in het voorjaar van 2026 opnieuw beschikbaar. Wilt u dan benaderd worden om dit object te huren? Vul dan u contactgegevens op de site in. Wij zullen u tegen die tijd benaderen zodra er duidelijkheid is wanneer deze woning weer beschikbaar komt.

Keurig tweekamer appartement van 50m2 in een modern complex. De woning wordt in overleg gemeubileerd verhuurd en is medio maart te betrekken. De huurperiode is in beginsel 24 maanden, maar wellicht daarna voor onbepaalde tijd.

Prijs: € 1.950,- excl. G/W/E. per maand

Status: VERHUURD

De woning is licht afgewerkt. Er is een open keuken met diverse apparatuur. De koelkast is vrijstaand. Het balkon is zowel bereikbaar vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamer. Vanaf het balkon heeft u vrij zicht over de omgeving.

Bij binnenkomst in het complex wordt u verwelkomd in een ruime ontvangsthal met hoog plafond. De lift brengt u naar de vierde verdieping. Via een kleine galerij aan de achterzijde bereikt u de woning.

Entree woning, L-vormige hal, v.v. diverse kasten. Woonkamer met aangrenzend de keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon, gesitueerd op het zuiden. Gegarandeerd zonnig dus!

De badkamer is eveneens vanuit de hal te bereiken. Deze is ruim en bevat een wandcloset toilet, een wastafelmeubel en een ligbad. Voorts is er een slaapkamer met eveneens toegang tot het balkon.

De woning is uitgebreid gemeubileerd. Heeft u specifieke wensen? Laat het weten. Hoogstwaarschijnlijk kan het voor u worden verzorgd.

Heeft u behoefte aan een (tijdelijke) woonruimte? Aarzel dan zeker niet en laat deze unieke kans niet liggen!

Wilt u meer informatie. Neem dan contact op door te bellen of (wellicht nog beter) door te reageren via de contactbutton op deze site. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook kunt u bellen of reageren via WhattsApp op nummer 06-11227306

Menu